fredag 4 november 2011

Hedda en månad!


Så här kul var det i väntrummet på BVC idag =)

Idag blev våran lilla pärla en månad gammal. Helt otroligt hur fort tiden går! Men att bli en månad betyder också månads kontroll på BVC. Vi pratade lite mage, då Hedda har problem med matsmältningen och får väldigt ont i magen. Så nu har hon fått droppar som ska hjälpa henne. =) Vi mätte och vägde självklart också. Hon är nu 54cm lång ( + 2cm ) och vägen 4900g ( + 1450g ). Så kul att se hur hon växer! Men om hon fortsätter att gå upp så mycket kanske vi måste börja ge mat på bestämda tider. Hon är som mamma och pappa och älskar att äta. =P Hon berättade också att Hedda var väldigt stark i nacken för att vara så liten och väldigt tidig med blicken. Att hon redan kopplade ljud med bild och såg den som pratar med henne i ögonen. Kul tycker vi. =) ! Det var en stolt mamma som vandrade hem igen.

Nu sitter jag i soffan med min lilla familj och myser. Älskling lagade pannkakor till middag så jag är väldigt mätt just nu. =) Mys fredag på hög nivå!

Hedda har förresten sovit tre timmar i spjälsängen idag!

2 kommentarer:

  1. Haha nej ibland är det verkligen kaos!

    Åh tiden går så fort! Som hon växer lillgumman.
    Vi ska till BVC i morgon. Junie växer oxå mycket. Förra veckan när hon vägdes hade hon gått upp 300 g på en vecka. Sköterskan blev het chockad. Men då hade hon fått flaska med. Nu är hon helammad i snart en vecka så ska bli spännande att se vad som har hänt med vikten nu.

    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Lilla skrutt!! Det är BRA att hon äter =) Då blir man stor och stark =)Gud så sugen jag blev på pannkakor nu!! Kanske får bli helgens lunch =)

    Hoppas ni mår bra alla tre! Pussar och kramar från oss

    SvaraRadera