onsdag 12 oktober 2011

Godnatt

Idag har vi haft det jätte mysigt. Det har varit sol och fint väder. Så vi tog en promenad med vagnen och var även i centrum och handlade. Hedda fick en ny klänning. Men den kommer nig inte passa fören till jul :p så hon kommer vara jätte fin i sin klänning på julafton. Nu säger vi godnatt och ser fram emot morgondagen. BVC kommer på besök i morgon. Och jag ska passa på att mysa lite extra med min Tobbe också.:)

Godnatt alla och dröm sött!

2 kommentarer:

  1. Lilla sötnosen!! Kanske vi kommer och besöker er i helgen om ni har tid? Och då kanske jag även hunnit kolla igenom förrådet med Theas gamla bebiskläder så ni kan få kika igenom =)

    P.S Novalucolen klarade jag aldrig av. Tyckte bara det växte i munnen. Men mineralvatten var super att ha på sängbordet =) Och eftersom jag inte klarar av mjölk mer än till bullar, flingor/musli och pannkakor så ersätter jag den med glass som också verkar funka bra hihi =)

    Kram till er!

    SvaraRadera
  2. Haha ja det känns helt sjukt...Än så länge njuter jag fortfarande av att bebis växer där i magen. Men jag vet ju att jag kommer vara sjukt trött på att vara gravid i slutet.

    Åhh så jag önskar att ni hittar en lägenhet lite närmre oss snart så att det blir lättare att bara "svänga förbi" och pussa på lilla Hedda. Och för tjejerna och lillgrabben att träffas och leka sen. =) Underbara tanke =)

    SvaraRadera