tisdag 20 mars 2012

TRÖTT

Dagen blev inte som planerat då mitt hjärta varit väldigt gnällig. Hon vaknar var tionde minut nu och är ledsen. Jag har kollat allt! Hungrig? Blöja? Ont i magen? Osv. Men inget är det. Hoppas att det går över så hon får sova tryggt i natt. Jag är jätte trött efter idag och tänkte krypa ner och sova jag med.:)

Om någon har tips på vad det kan vara med Hedda så skriv gärna. :)

Godnatt från oss !

2 kommentarer:

  1. Om du fortfarande ammar kan du fundera över vad du har ätit ifall det skulle kunna vara något sådant som hon känner av. Eller om det är något hon själv har ätit som hon inte ätit tidigare.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tycker det låter som om det skulle kunna komma från öronen, men därmed måste det inte vara öroninflammation. Även lock, eller tät näsa kan kännas i öronen på sådana där små, och ofta märker man det just på att de vaknar ofta och är ledsna. När barnet ligger ner ökar trycket i öronen. Det brukar kännas bättre för dem när de kommer upp i sittande ställning. Amning eller sugande på napp kan också lindra lite.
    Testa genom att trycka lite på broskflärpen framför örats öppning, så ser du om hon reagerar.

    Sedan börjar hon bli så stor nu att hon får en massa intryck, och har det varit mycket runt omkring henne så kan det vara så att hon vaknar ofta av drömmarna som blir av alla intryck.

    Eller kanske fler tänder, vilket i sig kan leda till förslag nr 1...
    Mycket kan det vara, och oftast inget att oroa sig över utan snabbt övergånget.

    Massa pussar och kramar på er alla tre!

    SvaraRadera